Bud & köpinformation


Hur du bjuder på Klaravik

Klicka på skapa konto för att skapa ett nytt budgivarkonto. Fyll i formuläret. Du får användaruppgifter på epost.

Logga in som köpare.

Läs informationen om objektet, titta på bilderna och ladda ner eventuella testprotokoll. Lite dyrare objekt är filmade och visas i ett youtubefönster.

Dom flesta auktionerna och produkterna visas och listas exklusive moms på Klaravik eftersom auktionen främst vänder sig till näringsidkare. Informationen om moms syns under budrutan på varje enskild auktion.

Bjud högst på ditt objekt. Det tillkommer en fakturaavgift/inropsavgift på lägst 128 kr + moms på vinnarbudet. Vissa objekt har en inropsavgift som kan vara högre, i dessa fall visas detta tydligt på det aktuella objektet.

Dom flesta auktionerna och produkterna visas exklusive moms. Informationen om moms syns under budrutan på varje enskild auktion.


När du har vunnit

Om du har vunnit din auktion får du en faktura från PayEx via e-post.
När PayEx har registrerat din betalning får du kontaktuppgifter till Klaraviks uppdragsgivare. Ring kontaktpersonen och gör upp tid för hämtning. OBS! Det tar 1-2 dagar för din bank att överföra betalningen till PayEx.

Du ansvarar själv för att hämta objektet eller boka transport.

Reservationspris

Om du har högsta budet när en auktion avslutas men där reservationpris ej är uppnått, så kommer du att bli kontaktad av Klaravik.

Frakt
De varor du hittar på Klaravik säljs på uppdrag av landets största byggbolag och kommuner.
Klaravik har inget eget lager, utan du hämtar varorna själv på plats hos företaget eller kommunen som säljer det aktuella objekten. 

Flera av Klaraviks uppdragsgivare har möjlighet att hjälpa till med att boka en frakt mot en extrakostnad.
Andra uppdragsgivare svårt att hjälpa till med fraktbokning.

På varje auktion hittar du en informationsflik om det är möjligt att få hjälp med fraktbokning eller ej för det aktuella objektet.

Villkor

Under köpvillkor längst ned på sidan hittar du mer information om hur det fungerar.

Du kan också fråga oss på info@klaravik.se.


f