Jobba hos oss

På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon. Vi har skapat en nätauktionstjänst där man dagligen hittar mängder av nya objekt att buda på.

Vår målsättning är att förändra sättet att handla maskiner, verktyg och fordon på och vi behöver talangfulla människor för att nå detta mål!

Säljande auktionsmäklare till Norrbotten

Är du nyfiken, social med en säljande personlighet och mycket eget driv? Letar du efter en unik möjlighet på ett unikt företag? Då är det kanske dig vi letar efter! Nu söker vi en säljare till Malmfältet med omnejd.

Vad ditt jobb blir
Även om vår försäljningsarena är digital är det personliga mötet med säljare och kunder hjärtat och viktigt för vår affär. I ditt arbete kommer du dagligen att boka möten med och träffa våra säljande kunder. Du fotograferar samt dokumenterar objekt och sköter administration kring auktionerna. Våra ledord är hög service med kvalitet och vi jobbar långsiktigt med våra kundrelationer.

För oss är personalen väldigt viktig, och trots att du kommer få stort eget ansvar kommer du vara del i ett gäng med olika individer, med olika dialekter och bakgrund - men alla med samma passion för det vi gör.

Vem du är
Det viktigaste för oss är att du är prestigelös, nyfiken, social och energisk. Du kommer behöva en stor portion eget driv och struktur för att trivas i den här rollen, inte minst då du kommer att utgå från hemmet. Men vi kan lova dig ett sammansvetsat team och en unik och rolig arbetsplats!

Till skillnad från vår bransch i stort, är vi ett stort antal kvinnor på Klaravik och strävar alltid efter en jämn könsfördelning. B-körkort ett krav, och du behöver förutom svenska behärska engelska som arbetsspråk. Vi kommer att förse dig med tjänstebil och alla de arbetsverktyg som behövs i jobbet.

Detaljerna
Arbetstid: Heltid
Lön: Fast lön
Placeringsort: Malmfältet, t.ex. Kiruna eller Gällivare kommun (inlandet).
Ansökan: Skicka CV och några rader om dig själv till jobb@klaravik.se. Märk mejlet "Säljare". Frågor besvaras av vår försäljningschef Carita Nero, 070-568 05 99. Senast 25/9 vill vi ha din ansökan.

 

Maila ansökan

Junior digital kommunikatör

Har du en vass och rapp penna? Är du utbildad kommunikatör, boende i (eller vill flytta till) Karlstad, med en passion för digital utveckling? Välkommen till oss!

På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via vår webbplats klaravik.se. Vi har skapat en auktionstjänst där man dagligen hittar mängder av nya objekt att lägga bud på, och vårt företag växer varje dag. För att stärka upp vår kommunikation söker vi nu en junior digital kommunikatör till marknadsavdelningen.


Som kommunikatör arbetar du huvudsakligen med att producera, uppdatera och publicera innehåll på Klaraviks digitala plattformar såsom webbplats och sociala kanaler. I din roll ingår även annonsering av våra auktionsobjekt och ansvar för att producera och optimera våra nyhetsbrev.


VI SÖKER DIG SOM


-      är utbildad kommunikatör eller motsvarande


-      har erfarenhet av kommunikation i sociala medier


-      är en vass och idérik skribent


-      är social men trivs med att arbeta självständigt och har ett eget driv


Stjärna i kanten om du har erfarenhet av CRM, Employer branding, något publiceringsverktyg eller Google Analytics


Kanske är du början av din karriär eller så har du några års erfarenhet från en liknande roll, det viktigaste är att du har ett starkt intresse för digital kommunikation. För att lyckas i rollen är du en duktig skribent som är van vid att skriva såväl längre texter som att utforma korta effektiva budskap i alla digitala kanaler.


Som person tror vi att du är prestigelös, nyfiken, strukturerad och lösningsorienterad. Vi kan erbjuda en härlig arbetsplats i helt nya lokaler i Inre hamn, goda förmåner och ett härligt gäng kollegor!


DETALJERNA


Omfattning: heltid, tillsvidareanställning. 6 månaders provanställning tillämpas.


Arbetsort: Karlstad


Ansökan: Skicka CV samt några rader om dig själv till jobb@klaravik.se. Visa gärna exempel som du tror kan vara relevanta för tjänsten! Senast den 8/10 vill vi ha din ansökan, men urvalet sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Digital Marketing Manager Karin Malmberg, karin.malmberg@klaravik.se eller 0733–140624.


 


 

 

Maila ansökan