Jobba hos oss

På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon. Vi har skapat en nätauktionstjänst där man dagligen hittar mängder av nya objekt att buda på.

Vår målsättning är att förändra sättet att handla maskiner, verktyg och fordon på och vi behöver talangfulla människor för att nå detta mål!

Vi söker säljare/auktionsmedarbetare för Malmö med bostadsort Malmö


På Klaravik sammanför vi hundratals köpare över hela världen med säljare av maskiner, verktyg och fordon. Vi har skapat en auktionstjänst på nätet där man dagligen hittar mängder av nya objekt att buda på. Vår målsättning är att förändra handeln av maskiner, verktyg och fordon. För att nå detta mål behöver vi talangfulla människor!


Vill du vara med och göra maskinförsäljningen digital?


Om ossVi är ett ungt expansivt företag med mycket driv och fart. Vi har personal över hela landet och vårt huvudkontor ligger i Karlstad. Vi finns även i Polen, Danmark och Norge. Idag är vi Nordens största auktionsbolag inom entreprenad, lantbruk, skog, industri, bygg- och anläggning. Klaravik Sverige sysselsätter ett 40-tal personer. I år kommer vi att sälja maskiner, verktyg och fordon för ca 600 miljoner kronor. 


Du kommer att jobba medDu kommer att ansvara för våra befintliga kunder i Malmö men även att besöka nya kunder. Du är ute hos våra kunder, fotograferar samt dokumenterar objekt, sköter administration, startar och följer upp auktioner och mycket mer.


Våra ledord är hög service med kvalitet och vi jobbar långsiktigt med våra kundrelationer. Alla företag som har en maskin- eller fordonspark är en potentiell kund för oss. Det kan vara företag inom bygg- och anläggning samt återförsäljare och kommuner. Hos oss får du chansen att vara med och utveckla vårt företag och dig själv i ett offensivt team.


Arbetstid: Heltid


Lön: Fast lön


Placeringsort: Malmö


Vem söker vi


För oss är din personlighet det viktigaste och vi letar efter dig som är pigg, ambitiös och noggrann. Du trivs att vara ute på fältet och bygga relationer. Du ska ha mycket eget driv och tycka om att träffa nya människor.

 

Maila ansökan