Från auktionsmäklare i norr till kodare i söder

På Klaravik söker vi ständigt talanger som vill hjälpa oss fortsätta förändra branschen och skapa världens bästa auktionssystem. Vi sysselsätter auktionsmäklare i hela landet, utvecklare och webbdesigners på vårt utvecklingskontor i Lund och administrativ personal på vårt huvudkontor i Karlstad. Här hittar du alla tjänster som är sökbara just nu, men det går självklart också bra att skicka en spontanansökan till jobb@klaravik.se om det du söker inte ligger ute just nu. Välkommen till oss!

Vikarierande kommunikatör till Karlstad

Är du något av en nörd när det kommer till värdeskapande kommunikation, kanske med CRM och Marketing Automation som specialistområde? Och vill göra skillnad i ett expansivt företag vars affär sker online? Då kan du vara helt rätt för jobbet som vikarierande kommunikatör hos oss på Klaravik.

Vad vårt jobb är
På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via vår webbplats klaravik.se. Vi har skapat en digital auktionstjänst där man dagligen hittar mängder av nya objekt att lägga bud på, och vårt företag växer ständigt. På sju år har vi vuxit till att 2019 ha en auktionsomsättning på över en miljard, med 83 anställda runt om i Sverige, och med huvudkontor i Karlstad - där din tjänst är baserad. 


Vad ditt jobb blir
Som kommunikatör på Klaravik kommer du att jobba för att utveckla, optimera och operativt skapa innehåll för Klaraviks kunder. Du skriver content nästintill i sömnen, uppdaterar våra kanaler dagligen, redigerar bild och film och skriver en och annan pressrelease. Klaravik har idag över 180.000 registrerade budgivare och din roll blir även att segmentera målgrupperna för att effektivt skapa relevant kommunikation som gör skillnad för Klaraviks affär med CRM som utgångspunkt. Tillsammans med marknadsavdelning och Klaraviks webbutvecklingskontor, kommer du att sätta nya rutiner för att jobba automatiserat och förfina kundresan.


Exempel på arbetsuppgifter:
●      Ansvara för att utveckla, planera, skapa och genomföra CRM-insatser
●      Delta i arbetet för att implementera ett välutvecklat Marketing Automation-system, tillsammans med Klaraviks marknadsteam och webbutvecklingskontor
●      Dagligen marknadsföra och kommunicera våra auktioner i olika kanaler
●      Vara ett kommunikationsstöd för våra auktionsmäklare 


Kvalifikationer
Vi söker dig som:
- har flera års erfarenhet av kommunikationsarbete
- har praktisk erfarenhet av datadrivet CRM-arbete
- är en god skribent som väl behärskar det skrivna ordet
- behärskar enklare designarbete samt bild- och filmredigering 


Vem du är
Som person tror vi att du är prestigelös, nyfiken, strukturerad och lösningsorienterad. Du är också van att arbeta självständigt och målinriktat. Du har en analytisk ådra som gör att du ofta tar rätt vägval och drar rätt slutsatser i ditt arbete. Du har ett genuint intresse för människor och din förmåga att vara lyhörd gör att du kan kommunicera målgruppsanpassat.


Detaljerna
Arbetstid: Vikariat på sex månader, med möjlighet till förlängning. Tillträde mitten av januari.
Lön: Fast lön
Placeringsort: Karlstad, på Klaraviks huvudkontor i Inre hamn
Ansökan: Mejla CV och några rader om dig själv till jobb@klaravik.se och märk din ansökan med ”Kommunikatör vikariat”. Frågor besvaras av Marketing Manager Karin Malmberg, karin.malmberg@klaravik.se. Senast 1/12 vill vi ha din ansökan men vänta inte med din ansökan då urvalet sker löpande.

 

Maila ansökan

Senior PHP-utvecklare till Lund

Är du en utvecklare på jakt efter ett spännande företag? Vill du vara med och bygga världens bästa auktionslösning? Vi håller på att bygga upp vår avdelning och behöver tillskott av en senior utvecklare. Vill du vara med och utforma vårt dev-team? Då är det dig vi letar efter!

Vad vårt jobb är


På Klaravik sammanför vi sedan flera år hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via vår webbplats klaravik.se. Klaravik växer för varje dag som går och är idag Nordens ledande onlineauktion för maskiner, verktyg och fordon. Under fjolåret såldes objekt för över en miljard kronor genom företaget. I Sverige har Klaravik i nuläget 65 medarbetare runt om i landet och huvudkontoret ligger i Karlstad. Under 2019 har Klaravik öppnat ett nytt webbutvecklingskontor i centrala Lund där din tjänst är placerad.


Vad ditt jobb blir


Klaraviks vision är att skapa världens bästa auktion och det är för det ändamålet vi behöver dig. Vi är i full gång med att utveckla och förbättra plattformen och söker nu tre utvecklare som förstärker vårt kontor i Lund. Du kommer att jobba i ett självdrivet team med stor möjlighet att påverka hur vi utvecklar och vilka tekniker vi använder. Främst skriver vi i PHP, men det är ingenting som säger att vi inte kommer att göra avstickare till andra språk om det passar den givna lösningen bättre.


Vem du är


Du har koll på PHP och har jobbat objektorienterat i ett par år. Vi vill bygga ett team som jobbar bra tillsammans, därför är personkemin och viljan att utveckla något riktigt bra tillsammans är viktigare än formella meriter. Självklart behöver du kunna koda, men lika viktigt är att vara driven och att trivas med att jobba tillsammans mot ett gemensamt mål. Eftersom Klaravik är ett innovativt företag måste naturligtvis tekniken hänga med och det är viktigt med ett framtidstänk i det vi gör och bygger. På så sätt ger vi oss själva bästa möjliga förutsättningar för fortsatt utveckling för företaget som helhet.


Till skillnad från vår bransch i stort är vi många kvinnor på Klaravik och vi strävar efter att ha en jämn könsfördelning även på vår utvecklingsavdelning.


Kvalifikationer


Förmåga att arbeta i ett team
Objektorienterad PHP
Erfarenhet av Symfony/Laravel
Grundläggande HTML/CSSDetaljerna


Antal tjänster: 1
Arbetstid: Heltid
Lön: Fast lön
Placeringsort: Lund


Ansökan: Skicka CV och några rader om dig själv till jobb@klaravik.se. Märk mejlet ”PHP-utvecklare”. Frågor besvaras av vår CTO Jonas Egidius, 0709 90 93 77.

 

Maila ansökan

Junior PHP-utvecklare till Lund

Är du en utvecklare på jakt efter ett spännande företag? Vill du vara med och bygga världens bästa auktionslösning? Vi håller på att bygga upp vår avdelning och behöver tillskott av en junior PHP-utvecklare. Vill du vara med och utforma vårt dev-team? Då är det dig vi letar efter!


Vad vårt jobb är


På Klaravik sammanför vi sedan flera år hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via vår webbplats klaravik.se. Klaravik växer för varje dag som går och är idag Nordens ledande onlineauktion för maskiner, verktyg och fordon. Under fjolåret såldes objekt för över en miljard kronor genom företaget. I Sverige har Klaravik i nuläget 75 medarbetare runt om i landet och huvudkontoret ligger i Karlstad. Under 2019 har Klaravik öppnat ett nytt webbutvecklingskontor i centrala Lund där din tjänst är placerad.


Vad ditt jobb blir


Klaraviks vision är att skapa världens bästa auktion och det är för det ändamålet vi behöver dig. Vi är i full gång med att utveckla och förbättra plattformen och söker nu en utvecklare som förstärker vårt kontor i Lund. Du kommer att jobba i ett självdrivet team med stor möjlighet att påverka hur vi utvecklar och vilka tekniker vi använder. Främst skriver vi i PHP, men det är ingenting som säger att vi inte kommer att göra avstickare till andra språk om det passar den givna lösningen bättre.


Vem du är


Du har koll på PHP och har jobbat objektorienterat med det. Vi vill bygga ett team som jobbar bra tillsammans, därför är personkemin och viljan att utveckla något riktigt bra tillsammans är viktigare än formella meriter. Självklart behöver du kunna koda, men lika viktigt är att vara driven och att trivas med att jobba tillsammans mot ett gemensamt mål. Eftersom Klaravik är ett innovativt företag måste naturligtvis tekniken hänga med och det är viktigt med ett framtidstänk i det vi gör och bygger. På så sätt ger vi oss själva bästa möjliga förutsättningar för fortsatt utveckling för företaget som helhet.


Till skillnad från vår bransch i stort är vi många kvinnor på Klaravik och vi strävar efter att ha en jämn könsfördelning även på vår utvecklingsavdelning.


Kvalifikationer


Förmåga att arbeta i ett team
Objektorienterad PHP
Erfarenhet av Symfony/Laravel
Grundläggande HTML/CSSDetaljerna


Antal tjänster: 1
Arbetstid: Heltid
Lön: Fast lön
Placeringsort: Lund


Ansökan: Skicka CV och några rader om dig själv till jobb@klaravik.se. Märk mejlet ”PHP-utvecklare”. Frågor besvaras av vår CTO Jonas Egidius, 0709 90 93 77. 

Maila ansökan