Från auktionsmäklare i norr till kodare i söder

På Klaravik söker vi ständigt talanger som vill hjälpa oss fortsätta förändra branschen och skapa världens bästa auktionssystem. Vi sysselsätter auktionsmäklare i hela landet, utvecklare och webbdesigners på vårt utvecklingskontor i Lund och administrativ personal på vårt huvudkontor i Karlstad. Här hittar du alla tjänster som är sökbara just nu, men det går självklart också bra att skicka en spontanansökan till jobb@klaravik.se om det du söker inte ligger ute just nu. Välkommen till oss!

Digital marketing specialist till Karlstad

Brinner du för digital annonsering, webbanalys och optimering? Vill du göra skillnad i ett expansivt företag vars affär sker online? Vår vision är att skapa världens bästa auktionssystem – och som digital marketing specialist kommer du att spela en viktig roll i denna resa.

Vad vårt jobb är
På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare världen över med säljare av maskiner och fordon via vår webbplats klaravik.se. Vi har skapat en auktionstjänst där man dagligen hittar mängder av nya objekt att lägga bud på, och vårt företag växer ständigt. Förra året sålde vi maskiner för närmare en miljard och i år ligger prognosen på 1,3 miljarder. I Sverige har Klaravik i nuläget 73 medarbetare runt om i landet och huvudkontoret ligger i Karlstad, där också din tjänst som är helt nyinrättad, är placerad. Vi kan erbjuda en fantastisk arbetsplats i nya lokaler i Inre Hamn med ett härligt gäng kollegor.  


Vad ditt jobb blir
Du blir specialisten för Klaraviks digitala annonsering vad gäller produktion, placering, analys och optimering. Utöver det dagliga arbetet med att analysera och förbättra vår synlighet för fler leads och konverteringar kommer du tillsammans med marknadsteam, webbteam och reklambyrå ta fram kampanjspecifikt material. Du står för mätning och uppföljning mot uppsatta mål och bidrar med insikter. Oavsett om det handlar om organisk närvaro på sociala medier eller betald marknadsföring på Google och Facebook.


Vem du är
Som person tror vi att du är prestigelös, nyfiken, strukturerad och lösningsorienterad. Du är också van att arbeta självständigt och målinriktat. Du har en analytisk ådra som gör att du ofta tar rätt vägval och drar rätt slutsatser i ditt arbete. Kanske har du jobbat några år som konsult på byrå och lockas nu av att få omsätta dina kunskaper inhouse?


Kvalifikationer
Vi söker dig som:
- är certifierad i Google Analytics och AdWords
har erfarenhet av Facebookannonsering, prospektering och retargeting
- kan arbeta strategiskt såväl operativt med mätning och uppföljning


Det är meriterande om du har:
- erfarenhet av konsultarbete med liknande arbetsuppgifter
- kunskap om Marketing Automation, SEO, Search Console, Programmatic 


Detaljer:
Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Placering: Karlstad, enstaka resor kan förekomma. Lund kan eventuellt också fungera som arbetsort.
Ansökan: Mejla CV och några rader om dig själv till jobb@klaravik.se och märk din ansökan med ”Digital marketing specialist”. Frågor besvaras av Marketing Manager Karin Malmberg 0733-14 06 24, karin.malmberg@klaravik.se. Senast 10/8 vill vi ha din ansökan. Start kan komma att ske omgående eller efter ö k - vi prioriterar att hitta rätt kandidat i den här rekryteringen.   

 

Maila ansökan

Vi söker Frontend-utvecklare till Lund

Bor du i Skåne? Är du noggrann, finurlig och på jakt efter en arbetsplats där du kan ta stor plats och vara ledande i arbetet inom ditt område? Vill du vara med och utforma vårt dev-team? Då är det dig vi letar efter!

Vad vårt jobb är
På Klaravik sammanför vi sedan flera år hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via vår webbplats klaravik.se. Klaravik växer för varje dag som går och är idag Nordens ledande nätauktion för maskiner, verktyg och fordon. Under fjolåret såldes objekt för över en miljard kronor genom företaget. I Sverige har Klaravik i nuläget 62 medarbetare runt om i landet och huvudkontoret ligger i Karlstad. Under 2019 har Klaravik öppnat ett nytt webbutvecklingskontor i centrala Lund där din tjänst är placerad. 

Vad ditt jobb blir
Klaraviks vision är att skapa världens bästa auktionssytem och det är för det ändamålet din expertis behövs. Vi är i full gång med att utveckla och förbättra plattformen och söker nu en vass frontend-utvecklare för att komplettera vårt team. Du kommer att jobba tillsammans med erfarna backend-utvecklare i ett visionsstyrt och självdrivet utvecklingsteam där ditt bemästrande av CSS och JavaScript tillsammans med din kreativitet kommer att hjälpa oss nå att nya höjder. För oss är varje medarbetare viktig och även om du får ett stort eget ansvar är du också en del av ett lag med olika individer med skilda dialekter och bakgrund. Vi delar dock samma strävan och passion för det vi vill; nämligen att utveckla fantastiska saker tillsammans.

Vem du är
Du är prestigelös, nyfiken och innovativ. Du har jobbat med webb och trivs som fisken i vattnet bland sass-komponenter och template-filer. Eftersom Klaravik är ett innovativt företag måste naturligtvis tekniken hänga med och det är viktigt med ett framtidstänk i det vi gör och bygger.På så sätt ger vi oss själva bästa möjliga förutsättningar för fortsatt utveckling för företaget som helhet. Till skillnad från vår bransch i stort, är vi många kvinnor på Klaravik och vi strävar efter att ha en jämn könsfördelning även på vår utvecklingsavdelning. 


Kvalifikationer
Förmåga att arbeta självständigt såväl som en del av ett team.
Erfarenhet av arbete med olika css- och html-ramverk.
Erfarenhet av vue.js, react,js och liknande JavaScript-ramverk.

Detaljerna
Arbetstid: Heltid
Lön: Fast lön
Placeringsort: Lund

Ansökan: Skicka CV och några rader om dig själv till jobb@klaravik.se. Märk mejlet ”Frontend-utvecklare”. Vi går igenom alla ansökningar löpande, välkommen med din ansökan redan idag. Frågor besvaras av vår CTO Jonas Egidius, 0709 90 93 77.

 

Maila ansökan

Senior PHP-utvecklare till Lund

Är du en utvecklare på jakt efter ett spännande företag? Vill du vara med och bygga världens bästa auktionslösning? Vi håller på att bygga upp vår avdelning och behöver tillskott av en senior utvecklare. Vill du vara med och utforma vårt dev-team? Då är det dig vi letar efter!

Vad vårt jobb är


På Klaravik sammanför vi sedan flera år hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via vår webbplats klaravik.se. Klaravik växer för varje dag som går och är idag Nordens ledande onlineauktion för maskiner, verktyg och fordon. Under fjolåret såldes objekt för över en miljard kronor genom företaget. I Sverige har Klaravik i nuläget 65 medarbetare runt om i landet och huvudkontoret ligger i Karlstad. Under 2019 har Klaravik öppnat ett nytt webbutvecklingskontor i centrala Lund där din tjänst är placerad.


Vad ditt jobb blir


Klaraviks vision är att skapa världens bästa auktion och det är för det ändamålet vi behöver dig. Vi är i full gång med att utveckla och förbättra plattformen och söker nu tre utvecklare som förstärker vårt kontor i Lund. Du kommer att jobba i ett självdrivet team med stor möjlighet att påverka hur vi utvecklar och vilka tekniker vi använder. Främst skriver vi i PHP, men det är ingenting som säger att vi inte kommer att göra avstickare till andra språk om det passar den givna lösningen bättre.


Vem du är


Du har koll på PHP och har jobbat objektorienterat i ett par år. Vi vill bygga ett team som jobbar bra tillsammans, därför är personkemin och viljan att utveckla något riktigt bra tillsammans är viktigare än formella meriter. Självklart behöver du kunna koda, men lika viktigt är att vara driven och att trivas med att jobba tillsammans mot ett gemensamt mål. Eftersom Klaravik är ett innovativt företag måste naturligtvis tekniken hänga med och det är viktigt med ett framtidstänk i det vi gör och bygger. På så sätt ger vi oss själva bästa möjliga förutsättningar för fortsatt utveckling för företaget som helhet.


Till skillnad från vår bransch i stort är vi många kvinnor på Klaravik och vi strävar efter att ha en jämn könsfördelning även på vår utvecklingsavdelning.


Kvalifikationer


Förmåga att arbeta i ett team
Objektorienterad PHP
Erfarenhet av Symfony/Laravel
Grundläggande HTML/CSSDetaljerna


Antal tjänster: 1
Arbetstid: Heltid
Lön: Fast lön
Placeringsort: Lund


Ansökan: Skicka CV och några rader om dig själv till jobb@klaravik.se. Märk mejlet ”PHP-utvecklare”. Frågor besvaras av vår CTO Jonas Egidius, 0709 90 93 77.

 

Maila ansökan

Junior PHP-utvecklare till Lund

Är du en utvecklare på jakt efter ett spännande företag? Vill du vara med och bygga världens bästa auktionslösning? Vi håller på att bygga upp vår avdelning och behöver tillskott av en junior PHP-utvecklare. Vill du vara med och utforma vårt dev-team? Då är det dig vi letar efter!


Vad vårt jobb är


På Klaravik sammanför vi sedan flera år hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via vår webbplats klaravik.se. Klaravik växer för varje dag som går och är idag Nordens ledande onlineauktion för maskiner, verktyg och fordon. Under fjolåret såldes objekt för över en miljard kronor genom företaget. I Sverige har Klaravik i nuläget 75 medarbetare runt om i landet och huvudkontoret ligger i Karlstad. Under 2019 har Klaravik öppnat ett nytt webbutvecklingskontor i centrala Lund där din tjänst är placerad.


Vad ditt jobb blir


Klaraviks vision är att skapa världens bästa auktion och det är för det ändamålet vi behöver dig. Vi är i full gång med att utveckla och förbättra plattformen och söker nu en utvecklare som förstärker vårt kontor i Lund. Du kommer att jobba i ett självdrivet team med stor möjlighet att påverka hur vi utvecklar och vilka tekniker vi använder. Främst skriver vi i PHP, men det är ingenting som säger att vi inte kommer att göra avstickare till andra språk om det passar den givna lösningen bättre.


Vem du är


Du har koll på PHP och har jobbat objektorienterat med det. Vi vill bygga ett team som jobbar bra tillsammans, därför är personkemin och viljan att utveckla något riktigt bra tillsammans är viktigare än formella meriter. Självklart behöver du kunna koda, men lika viktigt är att vara driven och att trivas med att jobba tillsammans mot ett gemensamt mål. Eftersom Klaravik är ett innovativt företag måste naturligtvis tekniken hänga med och det är viktigt med ett framtidstänk i det vi gör och bygger. På så sätt ger vi oss själva bästa möjliga förutsättningar för fortsatt utveckling för företaget som helhet.


Till skillnad från vår bransch i stort är vi många kvinnor på Klaravik och vi strävar efter att ha en jämn könsfördelning även på vår utvecklingsavdelning.


Kvalifikationer


Förmåga att arbeta i ett team
Objektorienterad PHP
Erfarenhet av Symfony/Laravel
Grundläggande HTML/CSSDetaljerna


Antal tjänster: 1
Arbetstid: Heltid
Lön: Fast lön
Placeringsort: Lund


Ansökan: Skicka CV och några rader om dig själv till jobb@klaravik.se. Märk mejlet ”PHP-utvecklare”. Frågor besvaras av vår CTO Jonas Egidius, 0709 90 93 77. 

Maila ansökan