Marknadsplatsen för maskiner, verktyg och fordon

Klaravik är ett av landets ledande auktionsföretag. Vi är specialiserade på maskiner, verktyg och fordon, och hos oss hittar du tusentals nya auktioner varje vecka.

Klaravik ger företag och privatpersoner möjlighet att köpa begagnade maskiner, verktyg och fordon enkelt, tryggt och till rätt pris. Vårt mål är att förmedla vinnare i alla led. För våra säljande kunder jobbar vi nära med lokal förankring för en ansvarsfull affär. För våra köpare är vi marknadsplatsen som aldrig stannar, alltid med nya relevanta auktioner. Och för samhället bidrar vårt hållbara återbruk till att göra miljön en smula lyckligare. Win-win-win, helt enkelt.

Vi har över 300 000 registrerade budgivare och varje vecka läggs tusentals nya objekt ut på auktion på vår webbplats, till en besökssiffra som överstiger 2,5 miljoner varje månad.

Klaravik har drygt 160 medarbetare i Sverige samt verksamhet i Danmark. Vårt huvudkontor ligger i Karlstad, vårt utvecklingskontor finns i Lund och våra auktionsmäklare är utlokaliserade från Haparanda i norr till Ystad i söder.

Vill du bli kund kan du kostnadsfritt registrera ett köparkonto. Är du intresserad av att sälja något på Klaravik är du varmt välkommen att kontakta din lokala auktionsmäklare.

Våra ledord

Nära - Nära köparna via webben och nära säljarna via våra lokala auktionsmäklare. Nära i betydelsen av personliga. Nära som i lätta att nå. Nära till affären helt enkelt.

Enkelt - Enkelt för säljarna att sälja, och enkelt för köparna att köpa. Vi är enkla att komma i kontakt med och enkla att ha att göra med.

Snabbt - Det ska gå snabbt att sälja och köpa hos oss.

Trygga samarbetspartners i alla led

Handla tryggt och säkert

PayEx hanterar Klaraviks fakturor och betalningar.

Smidig finansieringslösning

Nordea Finance har specialiserat sig på finansiering av maskiner, utrustning och fordon och kan erbjuda förmånlig finansiering på de maskiner och fordon som säljs på Klaravik.se

Trygga leveranser

Klaravik kan erbjuda fraktbokning av pallgods och paket genom DB Schenker inom Sverige.