Inspiration

Vill du ha tips på hur du hittar drömtraktorn på Klaravik? Vilken strategi du ska ha för att vinna en budgivning? Eller vill du veta mer om fördelarna med att köpa och sälja maskiner, verktyg och fordon på auktion? Här hittar du våra senaste artiklar och tips.


Ska jag lägga ett tidigt bud eller ett sista minuten-bud? Är det bäst att använda webbsidan eller Klaraviks app? Här ger vi dig fem tips som kan hjälpa dig mot det slutliga målet – att gå vinnande ur budgivningen. 

Första, andra, tredje – såld. Att sälja på auktion är enkelt och smidigt. Här får du nys om de största fördelarna med att låta din maskin, dina verktyg och dina fordon hitta ny ägare med hjälp av auktion online.

Tid är som bekant pengar. Och just tidsfaktorn är en av de stora fördelarna med att sälja på Klaravik enligt Oscar Liljencrantz i sörmländska Julita. Sedan 2016 är han en bekant säljare – och köpare på Klaravik. Läs mer här.


5 saker att tänka på när du ska sälja på Klaravik

Har du bestämt dig för att testa sälja på auktion? På resan mot en lyckad försäljning finns det några saker som kan göra vägen lite smidigare. Här ger vi dig fem tips. 

Arento sparar tid genom trygga återbruket på Klaravik

Ordning och reda, pengar till Arento. Så skulle man kunna summera den över tio år långa relationen mellan Klaravik och det stora maskinuthyrningsbolaget. Det senaste decenniet har företaget sålt lastbilar, skåpbilar, hjullastare och mängder av fordon på klaravik.se. Läs mer här.

Så hittar du drömmaskinen på auktion – 5 tips

Jag letar. Letar. Och letar lite till. Ja, att skrolla bland alla maskiner och fordon på klaravik.se må visserligen vara en fröjd för ögat, men för att snabbare hitta den där favoriten du är ute efter, bjuder vi här på fem tips. 


Ramirent säljer snabbt och smidigt på Klaravik

Ramirent är en av Klaraviks mest rutinerade kunder. Sedan 2012 har maskinuthyrningsföretaget sålt över 50 000 objekt. Den cirkulära processen tilltalar företaget som passande nog har “Sharing is Caring” som ledord. Läs mer här.