En plan för ett jämlikt hockeysverige


Nu förverkligar vi tjejers hockeydrömmar!

Nu släpper vi pucken till en ny period i Klaravik Plan – Sveriges största sponsringsupprop till flickhockeyn. För att alla drömmar ska vara jämlika.

Ansökningsperioden är nu stängd. Under inledningen av maj meddelar vi vilka 38 föreningar som får sponsring, och vilken tjejhockeysatsning som kammar hem förstapriset med sponsringsmedel på 50 000 kronor. Har du gjort en ansökan? Håll utkik i din inkorg. Tack så länge för alla fantastiska ansökningar!

<iframe width="100%"  height="450"  style="margin-top: 30px;" src="https://www.youtube.com/embed/h_gGlK4HbQg?si=BAgySy6_zr-szLA9" title="Klaravik Plan" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Nu hissar vi tröjan för dig som framtida legendar

Nu hissar vi tröjan för unga tjejer som drömmer. Om att bli förebilder. Och blivande legendarer. För att sedan få tröjan i taket en vacker dag.

Finns det ett större kvitto på en framgångsrik hockeykarriär än att få sin tröja hissad till taket? I historien har få kvinnliga spelare fått erkännandet med stort E. Men låt oss förändra framtiden. Genom att börja drömma om det som kan bli verklighet i horisonten. Med hjälp av en plan. I Klaravik Plan ger vi förutsättningar för ”Aida” 13 år, ”Alice” 8 år och ”Maja 10 år” – och andra flickhockeyspelare – som gör att vi tar ett litet steg på resan. Ett steg vi hoppas ska växa till ett rejält kliv. Så att deras namn kan hamna i hemmaarenans tak en vacker dag. Följ #hissatrojan där vi hissar drömmen om framtidens mål redan nu.

 


För dig som får Sverige att rulla

Vi tror att föreningsidrott på lokal nivå stärker Sverige som helhet och bygger hållbara samhällen lokalt. Genom Klaravik Plan vill vi finnas där för människorna och föreningarna som aldrig ger upp och som håller Sverige i rörelse.

Syftet med Klaravik Plan är att främja idrotten, på flera olika sätt. För utövarna kan sporten stärka välmående, laganda, trygghet och integration. För den som följer idrotten kan fotbollsplanen eller idrottshallen också fylla en viktig social funktion som inte finns på så många platser i samhället i övrigt.

Även Klaraviks affärsidé i stort bygger på hållbarhetstanken. Vi arbetar varje dag med att hålla begagnade maskiner, verktyg och fordon i rörelse genom en cirkulär marknadsplats.

Vinnare Klaravik Plan 2023

Ett omklädningsrum kan vara ett ställe där en byter om. Men det kan vara så mycket mer och betyda så mycket mer. Fråga bara tjejerna i Frosta Hockey i Höör. 

2023 tilldelades föreningen 50 000 kronor i sponsring i Klaravik Plan för att kunna realisera den stora visionen. Om Drömmarnas omklädningsrum. Ett helt eget ”space” för tjejerna i föreningen som på bara några år gått från enda spelare till över 50 aktiva och fyra tjejlag. Tack vare sponsringen i Klaravik blev ombyte på läktaren ett minne blott – och Drömmarnas omklädningsrum är nu platsen där framtida storkarriärer kan bli till. 

 


Enklare budgivning
med Klaraviks
app