Om Klaravik Nätauktioner

Klaravik är en av landets ledande nätauktioner specialiserade på maskiner, verktyg och nyttofordon.

Vi ger företag inom maskin, bygg, entreprenad, logistik och industri samt kommuner och finansbolag möjligheten att sälja sina begagnade objekt. Detta resulterar i att fler kan få chansen att fynda proffsmaskiner både från ledande företag och offentlig marknad. När ett verktyg, en maskin eller kanske en hjullastare får en ny ägare genom oss, har vi samtidigt skapat en rad vinnare. Säljaren har snabbt och enkelt hittat en köpare som i sin tur fått tag på precis det den söker. Genom att vara föregångare och ett föredöme vill vi förändra sättet att handla maskiner, verktyg och fordon. Ett köp eller en försäljning på Klaravik är även en form av återbruk som gör miljön en smula lyckligare.

Vi erbjuder dig trygga samarbetspartners i alla led.

Handla tryggt och säkert

PayEx, är ett av Finansinspektionen auktoriserat kreditmarknadsbolag som främst arbetar med outsourcing av betalningsprocesser. PayEx hanterar Klaravik Nätauktions fakturor och betalningar.

Smidig finansieringslösning

SG Finans har specialiserat sig på finansiering av maskiner, utrustning och fordon. Klaravik och SG Finans kan erbjuda förmånlig finansiering på de maskiner och fordon som säljs på Klaravik.se

Trygga leveranser

DB Schenker i Sverige erbjuder landtransporter på väg och järnväg, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster och lager- och logistiklösningar. Klaravik kan erbjuda förmånlig fraktbokning av pallgods och paket genom DB Schenker inom Sverige.