Om Klaravik Nätauktioner

Klaravik Nätauktion är en av landets ledande nätauktioner specialiserade på maskiner, verktyg och nyttofordon.

Vi säljer hundratals maskiner, verktyg och nyttofordon varje vecka på uppdrag av större företag, återförsäljare, kommuner och finansbolag. Alla våra uppdragsgivare kvalitetssäkras av oss. 

Vår ambition är att fler ska få möjlighet att köpa de allra kraftigaste och starkaste proffsmaskinerna från landets största maskinägare. Dessa produkter har tidigare köpts av stora uppköpare. Genom Klaravik får du nu möjlighet att fynda proffsmaskinerna direkt från landets ledande bygg och industriföretag.

På Klaravik.se hittar du entreprenadmaskiner och lastbilar som oftast har bedömts av Handelskammarens besiktningsmän, Inspecta, Svensk Bilprovning, Svensk Maskinprovning och ÅF. De bidrar med neutrala skickbeskrivningar för att du ska känna dig trygg att bjuda på produkterna.

Som köpare har du alltid möjlighet att ångra ditt köp vid uthämtningen om varans skick inte motsvarar beskrivningen.

Vi erbjuder dig trygga sammarbetspartners i alla led.

Handla tryggt och säkert

PayEx, är ett av Finansinspektionen auktoriserat kreditmarknadsbolag som främst arbetar med outsourcing av betalningsprocesser. PayEx hanterar Klaravik Nätauktions fakturor och betalningar.

Smidig finansieringslösning

SG Finans har specialiserat sig på finansiering av maskiner, utrustning och fordon. Klaravik och SG Finans kan erbjuda förmånlig finansiering på de maskiner och fordon som säljs på Klaravik.se

Trygga leveranser

DB Schenker i Sverige erbjuder landtransporter på väg och järnväg, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster och lager- och logistiklösningar. Klaravik kan erbjuda förmånlig fraktbokning av pallgods och paket genom DB Schenker inom Sverige.

Vad tycker våra kunder & Köpare om
Klaravik Nätauktioner

Arento Varje år säljer vi på Arento hundratals entreprenadmaskiner, lastbilar, arbetsfordon och annan utrustning genom Klaravik Nätauktion. All rapportering och statistik håller hög klass, samtidigt är jag imponerad över hur objekten marknadsförs även utanför Sverige. Många av våra maskiner säljs till seriösa slutanvändare och uppköpare utanför Norden och priserna vi får är höga. Som uppdragsgivare känner jag att jag alltid får god och personlig service från Klaraviks personal. Anders Östensson
Depåchef Försäljning
Arento AB
Ramirent Vi på Ramirent säljer varje år tusentals av våra uttjänta hyrmaskiner via Klaravik Nätauktion. För oss är Klaravik en perfekt servicepartner för att varje vecka sälja stora mängder av handverktyg, bodar, anläggningsmaskiner och liftar. Våra produkter når ständigt nya köpare som oftast är slutanvändare och vi känner vi att vi får väldigt bra priser för våra maskiner. Klaravik är proffsiga på att marknadsföra objekten och deras anställda är enkla och jordnära att vara i kontakt med. Peter Johansson
Tradingchef
Ramirent AB