Vinn en makeover av din lastbil

 

 

Designa din drömlastbil för 100 000 kronor

Har du en lastbil som bara står? Passa på att sälja nu och ha chansen att designa en lastbil till ett värde av 100 000 kr. I samarbete med Pgtech ger vi en lycklig vinnare möjligheten att göra en makeover som annars bara existerar i drömmarna.

Att delta i tävlingen är enkelt. Det enda du behöver göra är att lägga ut minst en lastbil på Klaraviks auktion under perioden 18 mars–8 maj. Därefter lottar vi en vinnare som får förvandla valfri lastbil till något som står ut från mängden.

Delta i tävlingen! Fyll i dina uppgifter och testa att sälja lastbil

Förverkliga lastbilsdrömmen med Pgtech

Hur skapar man en lastbil som sticker ut? Är det några som har stenkoll, då är det Simon Lundman och Pgtech. Svenska Truckers-profilen blir vinnarens högra hand genom designprocessen och den väletablerade leverantören av lastbilsprylar ror projektet i hamn.

Erfaren leverantör av högkvalitativa lastbilsprylar

Att designa en lastbil utan rätt kunskap och utrustning. Det är inte lätt. Tur då att Pgtech, med både den rätta erfarenheten och verktygslådan, vägleder vinnaren genom sitt breda sortiment. Ett sortiment där allt till drömlastbilen finns. När designen är spikad tar Pgtech över ratten och gör drömmen till verklighet.

 


En vinnare med stil

Letar du inspiration för din drömlastbil? Då är Alexander Bechs lastbil – köpt på Klaravik – en extra-allt-lastbil med få jämförelser. Med en hytt som kan jämföras med en hotellsvit och en minst sagt lysande belysning är hans Scania R520 Streamline ett smycke som skiner upp de mest beckmörka vägarna.

<iframe width="100%"  height="450"  style="margin-top: 30px;" src="https://www.youtube.com/embed/hRj836Z04KY?si=Esuwy46WaYVqIzHV" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
Enklare budgivning
med Klaraviks
app